boende i kroatien logo
23.09.2018

Boende i Kroatien
Šibenik
Lägenhet, 5-stjärnig boende i SIbenik/Bilice

 

Kontakta annonsören av 5-stjärnig boende i SIbenik/Bilice i Šibenik utan extra kostnader för mellanhänder! Vi har samlat stort urval olika typer av boende i Kroatien. Välj bland Hotell, rum, Villa, lägenheter, campingplatser, marinor och fyrar! Ni kan ringa direkt till annonsörer eller låta oss ordna boende åt er!

Sök regionalt, boende i Dalmatien, boende i Istrien, Boende i Kvarner...
Kontakta oss

 

Typ av boende


» Lägenhet/Rum/Villa
» Bo i Hotell
» Campingplatser
» Marinor
» Bo på en Fyr

 

Karta


Visa större karta

Reseplanerare


Valutaomvandlare

 

 

Boende i Kroatien Šibenik

 

Lägenhet, 5-stjärnig boende i SIbenik/Bilice

5-stjärnig boende i SIbenik/Bilice
5-stjärnig boende i SIbenik/Bilice

Boende beskrivning: Mer info här 2 rummslägenhet har gott om utrymme för att njuta av din semester. Med en stor 30m2 solig lounge, en härlig lång balkong och två solen dränkta sido terrasser. Härifrån har du utsikt över nöjesområde som ligger i en trädgård med vackra blommor och en mängd olika örter - som du är mer än välkomna att använda för matlagning i fullt utrustat kök. De stora dubbelrum har 180 x 200 cm sängar för att ge dig en bekväm nätter sömn. Huset är barn, husdjur, hbt, cyklister, alla vänliga, är lämplig för personer med begränsad rörlighet. Ägare bor i huset och vi är här för att hjälpa och guida dig igenom din vistelse. Njut av din semester.

Lägenheten ligger i centrala Dalmatien i den vackra stadsdelen Bilice bara 4kms från Sibenik centrum. Endast 20kms bort du kommer att ha ett stort utbud av vattensporter, shopping, klubbar och populära festivaler. Fyra vackra nationella naturreservat ligger alla inom en 2 timmar bilfärd bort, och bara 5 km bort hittar du vår närmaste strand där roliga utforska finns på en liten motorbåt. Avståndet till närmaste flygplats är Trogir-Split som är 46km och Zemunik -Zadar som är 73km. Det finns en busstation 1km och en järnvägsstation 4km bort, medan motorvägsavfart är 5 km från lägenheten. Alla transporter info finns på begäran och vi skulle vara glada att hjälpa dig med överföringar och upphämtning. Fattar beslut om att chillout och slappna av eller att utforska de många restauranger och livliga nattlivet i området är en underbar del av din semester här med oss. Det finns många moderna och traditionella restauranger i många av de närliggande byarna och City med sådana läckra rätter på sina menyer som du kan överväga att bo här permanent! Staden Sibenik är den enda centrum som är en strand! Och detta lägger sin unika, historiska skönhet. Fyra nationella naturreservat, så många sjöar och stränder att välja mellan och vackra öar att utforska gör detta ett idealiskt semestermål. Med tillräckligt med tid i förväg kan vi också ge dig möjlighet att hyra skotrar, cyklar, bilar, båtar och flygplan för att hjälpa dig med alla dina roliga utforska behov.


Region: Dalmatien (Sibenik)
Plats: Šibenik
Yta: 86 m2
Antal sovplatser: 4
Antal rum: 2

Fran havet: 2000 m
Fran stranden: 2000 m
Fran affaren: 1000 m
Fran flygplatsen: 60 km

Balkong: ja
Baseng: ja
Havsutsikt: nej
Grill: ja
Klima: ja
TV/Sat: ja
Internet/wlan: ja
Husdjur: ja
Diskmaskin: ja
Tvättmaskin: ja
Kyllskåp: ja
Priser:
-försesöng
01.01-01.07: 400 Eur
-högsesöng
01.07-01.09:400 Eur
-sensesöng
01.09-01.01: 350 Eur

Värd av denna boende pratar: svenska /eng /tys /ital /tjek /

Boka boende på 0733-53-42-71 eller skicka förfrågan direkt till oss. Vi kommer att kontakta dig inom kort.

 
Förfrågan: antal pers. och perioden:     Din E-post: 
 

 

Vädret i Šibenik