boende i kroatien logo
23.09.2018

Boende i Kroatien
otok Brač
Lägenhet, Villa Mira i Bol

 

Kontakta annonsören av Villa Mira i Bol i otok Brač utan extra kostnader för mellanhänder! Vi har samlat stort urval olika typer av boende i Kroatien. Välj bland Hotell, rum, Villa, lägenheter, campingplatser, marinor och fyrar! Ni kan ringa direkt till annonsörer eller låta oss ordna boende åt er!

Sök regionalt, boende i Dalmatien, boende i Istrien, Boende i Kvarner...
Kontakta oss

 

Typ av boende


» Lägenhet/Rum/Villa
» Bo i Hotell
» Campingplatser
» Marinor
» Bo på en Fyr

 

Karta


Visa större karta

Reseplanerare


Valutaomvandlare

 

 

Boende i Kroatien otok Brač

 

Lägenhet, Villa Mira i Bol

Villa Mira i Bol
Villa Mira i Bol
Villa Mira i Bol
Villa Mira i Bol
Villa Mira i Bol
Villa Mira i Bol

Boende beskrivning: Välkommen till Villa Mira i Bol - familjeägt pensionat med en tradition längre än 30 år. Vi erbjuder våra gäster nya och bekväma lägenheter och rum i centrum av Bol - 100 m havsavstånd, gångavstånd till Zlatni rat strand -10 min, med små båtar från hamnen i Bol -5 min. Supermarket ligger precis runt hörnet (50m) samt färsk frukt och fiskmarknad, restauranger och caféer ligger bara 100 meter från vårt hus.

Rummen har en dubbelsäng (plus en extrasäng vid behov) och är utrustade med kylskåp, SAT / TV, WLAN, luftkonditionering. På badrummet hittar du gott om handdukar samt grundläggande toalettartiklar och hårtork. Det finns också en balkong eller terrass där du kan njuta av ett morgonkaffe. Vi erbjuder badlakan på begäran.

Lägenheterna består av 1 eller fler rum, kök och badrum. SAT / TV, WLAN, luftkonditionering och en kaffebryggare kommer att göra din vistelse ännu bekvämare. På badrummet hittar du gott om handdukar samt grundläggande toalettartiklar och hårtork. Våra lägenheter har trevliga terrasser med havsutsikt.

Eftersom vi producerar ekologiska produkter som vin, olivolja, brandy och andra drycker kan du njuta av kvällarna på vår terrass medan du provar några av de dalmatiska specialiteterna.

Vi serverar också en frukost inklusive ekologiska frukter och grönsaker från vår trädgård och hemlagad godis.

Du kan också fråga oss om träningsprodukter samt ha en bicylce gratis så att du kan utforska Bol och omgivningar på cykel!

Vi erbjuder en parkeringsplats för bil, cykel eller strandutrustning gratis.

Våra gäster får 10% rabatt på utflykter, hyra-båt och i flera restauranger i Bol.

Hur man når oss: Från Split kan man nå Bol direkt genom katamaran (endast passagerare, det tar 50 minuter att komma till Bol), eller med en färjebåt till Supetar (45min.) Och sedan från Supetar till Bol med bil, taxi eller med buss (ca 40min ). Bol är också mycket väl kopplad till flera europeiska städer för dem som vill boka ett flyg. Brac Airport ligger bara 10 kilometer från Bol. Om du inte hittar ett lämpligt flyg direkt till Brac, kan du boka ett flyg till Split. I alla fall kan vi hjälpa dig att organisera din transport och ankomst till vår plats.

Vi står alltid till våra gäster för att hjälpa till med alla frågor, för att ge förslag på vad du ska besöka och helt enkelt för att få dig att känna dig som hemma.

Find us on facebook: www.facebook.com/VillaMiraBOL

Follow us on instagram: villamirabol


Region: Dalmatien (Split)
Plats: otok Brač
Yta: 100 m2
Antal sovplatser: 32
Antal rum: 4

Fran havet: 40 m
Fran stranden: 100 m
Fran affaren: 100 m
Fran flygplatsen: 70 km

Balkong: ja
Baseng: ja
Havsutsikt: ja
Grill: ja
Klima: nej
TV/Sat: ja
Internet/wlan: ja
Husdjur: ja
Diskmaskin: ja
Tvättmaskin: ja
Kyllskåp: ja
Priser:
-försesöng
01.01-01.07: 45 Eur
-högsesöng
01.07-01.09:70 Eur
-sensesöng
01.09-01.01: 45 Eur

Värd av denna boende pratar: eng /tys /ital /

Boka boende på 0733-53-42-71 eller skicka förfrågan direkt till oss. Vi kommer att kontakta dig inom kort.

 
Förfrågan: antal pers. och perioden:     Din E-post: 
 

 

Vädret i Split