boende i kroatien logo
23-09-2018

Nautisk Turism i Kroatien

 

Kroatien har 1 185 öar, 47 bebodda och 652 obebodda öar, 78 holmar och 389 skär, samt en kuststräcka på 1 777 km och är därför ett paradis för seglare.

Kroatien har runt 21. 020 båtplatser i 70 turisthamnar, men med båtplatser i de öppna, allmänna hamnar blir antalet båtplatser runt 35.000. Läs mer...

Kontakta oss

 

Karta


Visa större karta

 

 

Nautisk turism i Kroatien - Landet med tusen öar!

 
Kroatien har 1 185 öar, 47 bebodda och 652 obebodda öar, 78 holmar och 389 skär, samt en kuststräcka på 1 777 km och är därför ett paradis för seglare. Kroatien har runt 21 020 båtplatser i 70 turisthamnar, men med båtplatser i de öppna, allmänna hamnar blir antalet båtplatser runt 35.000.

Utländska seglingstillstånd för småbåtar och yachter godkänns i Kroatien och utländska medborgare kan framföra kroatiska småbåtar och yachter om de har behörigt seglingstillstånd utfärdat av statlig myndighet från landet de turisterna ifrån. Mer om det: www.mmpi.hr

I Kroatien hyrs per år runt 2 150 båtar ut. 70 % segelbåtar och resten motorbåtar. Kroatiska regattor På den kroatiska sidan av Adriatiska havet brukar anordnas många regattor, över 300 per år. Många har blivit prestigefulla idrottshändelser som t.ex. Uskršnja regata från Vodice, Kornati Cup, Splitska Mrduja, Fiumanka från Rijeka, Latinsko idros regatta, och Business cup från Murter…

Gratis broschyrmaterial om segling i Kroatien i PDF format. Lada ner!

                                  Listan på marinor i Kriatien (kontakta oss för mer information):

ACY JEZERA MARINA ACY Jezera småbåtshamn ligger i är en del av Jezera vik och är öppen året runt och har reception, restaurang, toaletter och duschar med varmt vatten och bensinstation.

ACY KORÈULA MARINA ACY marina Korèula är beläget i den lilla viken E i staden och är öppet hela året. I hamnen finns reception, restaurang, kaffe-bar, lägenheter och butiker, toaletter och duschar med varmt vatten.


www.marina-hramina.hr - Marina Hramina - Murter
Murter är en liten stad på ön med samma namn Har postkontor, affärer, restauranger och medicinsk service. Geografisk position: 43 ° 49'N, 15 ° 36'E. Marina Hramina småbåtshamnen är skyddad från alla vindar och en bra all-round och från N och W vindar. Marinan fungerar i säsong endast och har reception, restaurang, toaletter och duschar med varmt vatten.
Kontakt:
e-post: info@marina-hramina.hr
Tel. 00385-22-434 411
Fax 00385-22-435 242

ACY OPATIJA MARINA ACY marina i Opatija är ett bra skydd från E vinden. I ACY småbåtshamnen är receptionen, toaletter och duschar med varmt vatten. Och detta småbåtshamnen är öppen hela året.

ACY PULA MARINA ACY marina i Pula är i SE-delen av hamnen. I denna marina hittar du reception, restaurang, toaletter och duschar med varmt vatten och bensinstation. Små reparationer av skrov och motor och elektriska installationer kan hitta i marinan. Men för den stora reparationer i Split av Brodoplast doo.Detta ACY småbåtshamnen är öppen hela året. Geografi's platser 44 ° 52'N, 13 ° 50'E

ACY PALMIŽANA MARINA ACY marina Palmižana är ligger i Palmižana vik på N kusten av ön Saint Klement. ACY marina är öppet endast under sommarsäsongen. ACY marina har receptionen, restaurangen toaletter och duschar med varmt vatten, finns segelbåtar (taxi segelbåtar) som reser från Palmižana till Hvar.

ACY VODICE MARINA ACY marina u Vodicama skyddas av två pirar och arbetar hela året. Marina har post, bank, receptionen, snabbköp, toalett med dusch och varmvatten, bensinstation.

ACY Milna MARINA ACY marina Milna ligger vid slutet av SE inlopp mittemot byn och är öppen hela året. I hamnen finns reception, restaurang, snack-bar, toaletter och duschar med varmt vatten. Kran och slip är att hitta här och också gör krigsskadestånd där.

ACY OMER MARINA ACY marina omer är att hitta 10 km från Pula och är öppen året runt. Marina har receptionen, toaletter och duschar med varmt vatten och bensinstation.

ACY PIŠKERA MARINA ACY marina Piškera ligger på N kust den lilla ön Panitula Vela och är öppet året runt och har toalett och dusch med varmvatten, restaurangen, receptionen.

ACY RAB MARINA ACY Rab småbåtshamnen ligger på E sida av det inre hamnen och det är ett skydd mot alla vindar, och har öppet året runt och har restaurang, reception kontor, toaletter och duschar med varmt vatten och bensinstation.

ACY ROVINJ MARINA ACY marina i Rovinj är i SE delen av Rovinj hamn. Det är skyddad från alla vindar utom SW vind vatten och el och hook-ups är att hitta där. Denna marina är öppen hela året.

ACY Skradin MARINA ACY Skradin småbåtshamn ligger i viken nordväst om piren i Skradin och är öppen hela året. Marina har en reception kontor, toaletter och duschar med varmt vatten, restaurang och allmänna reparationer.

ACY SPLIT MARINA ACY marina Split ligger i SW del av stadens hamn och skydd från S vindar och är öppen hela året.ACY marina har receptionen, duschar och toaletter med varmvatten, parkeringsplats, restaurang och Brodoplast doo, som är i Luèica Špinut från andra sidan av backen Marjan utför reparationer, skrov och motorer reparationer och underhåll av jakter i alla storlekar

 

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11

 

 

Vädret Split